Hamvasító sampon

350 ML / 1000 ML

Napraforgómag olajat, búzafehérjét, vadvirág mézet és nyárfa kivonatot tartalmazó, speciális sampon a szőke, szőkített, valamint az ősz haj számára. ANTI-YELLOW technológiájának köszönhetően hatékonyan semlegesíti a sárgás árnyalatokat a hajon. Speciális formulái lévén lágyítja és táplálja a hajszálakat, helyreállítja a frizura ragyogását.

HASZNÁLATA

Vigye fel a szükséges mennyiséget a nedves hajra egyenletesen eloszlatva. Óvatosan masszírozza be, és hagyja pihenni 3-5 percig, majd öblítse le.

Hatóidő: 3-5 perc szőke és szőkített hajnál, 3 perc ősz hajnál.

Tonalizáló sampon

(DUPLA KONCENTRÁCIÓJÚ, SÁRGÁSODÁS GÁTLÓ)
350 ML / 1000 ML

Napraforgómag olajat, búzafehérjét, vadvirág mézet és nyárfa kivonatot tartalmazó, speciális sampon ősz, szuperszőke és szőkített haj számára. Kettős pigmentkoncentrációja hatékonyan kiemeli a haj hideg- és szürke tónusát, a nem kívánt sárgás árnyalatok semlegesítése mellett. Ideális tonalizáló a szőkítés után. Színvilága az ezüsttől a lila árnyaltig terjedhet különböző intenzitással, a szőkítő típusától, a haj porozitásától, valamint a pihenési időtől függően.

HASZNÁLATA

Az ANTI-YELLOW hatás elérése érdekében oszlassa szét a nedves hajon, óvatosan masszírozza be, hagyja hatni 1-5 percig, majd alaposan öblítse le.

Amennyiben erősebb hatást kíván a sárgás árnyalatok semlegesítésére, úgy ismételje meg a kezelést. A tonalizáló hatás elérése érdekében hagyja, hogy a haj porozitásától függően több, mint 5 percig hasson a készítmény, de ez idő alatt tartsa a frizurát ellenőrzés alatt.

Először ezüst árnyalatú, majd lila színű lesz. Az intenzívebb hatás elérése érdekében, alternatív megoldásként a hatóidő meghosszabbítása helyett öblítse le a sampont, és ismételje meg a kezelést. A tónusszint növekszik, amikor a kezelést megismétlik.

A sampon használata nem agresszív kezelés, így többször, egymáshoz közeli időpontokban is alkalmazható.

HS blonde hair mask 500 ml

Hamvasító maszk

500 ML

Napraforgómag olajat, búzafehérjét, vadvirág mézet és nyárfa kivonatot tartalmazó tápláló, hidratáló hajpakolás. Aktív összetevőinek köszönhetően helyreállítja a szőke, szőkített és ősz hajszálak természetes ragyogását. A hamvasító samponnal együtt alkalmazva hatásosan semlegesíti a nem kívánt sárgás árnyalatokat. A tonalizáló samponnal együtt használva fokozza és felerősíti a tonalizálással elért tónusokat.

Használata

Egyenletesen oszlassa el a nedves hajon és óvatosan masszírozza be. Az optimális eredmény elérése érdekében hagyja hatni legfeljebb 5 percig, majd öblítse le.

FŐ ÖSSZETEVŐK / HATÓANYAGOK

  • napraforgómagolaj (javít)
  • búzafehérje (erősít)
  • vadvirág méz (regenerál)
  • nyárfa kivonat (erősít)

A termékek SLS-, SLES-, szilikon-, parabén– és mesterséges színezék mentesek, jellemzően Olaszországban megtalálható növényi összetevőkkel.

Szőke haj – gyakran ismételt kérdések

• Mire alkalmazzuk a tonalizáló sampont? 

Sárga hatás semlegesítésére, ősz-, szőkített-, szupervilágosított hajakra.

Tónus effektus: szőkített hajra, vagy csak nagyon világos alapra. 

A tonalizáló hatás annál jobb, minél világosabb az alap.

• A tonalizáló és a hamvasító sampon variálható? 

Igen, azonban az eredmények a haj típusától és a porozitásától függően változhatnak, ugyanazon hajon a gyökerek és a hajvégek között is eltérhetnek. 

Befolyásoló tényező még a szőkítés szintje is, amelyen a haj a tonalizáló samponnal történő kezelés előtt átesett.

• Mennyi a hamvasító sampon hatóideje? 

A hatóidő 1-5 perc a kívánt hatás elérésétől függően (a hajat a hatóidő alatt ellenőrizni szükséges). Intenzívebb ANTI-YELLOW hatás elérése érdekében a hatóidő letelte után ismételje meg a kezelést.

• Hogyan készíthetek ezüst árnyalatú hajat a tonalizáló sampon segítségével?

 Szőkített hajnál, vagy egy nagyon felvilágosított alapnál vigye fel a tonalizáló sampont, és hagyja hatni legalább 5 percig a haj porozitásától függően.

 A hatóidő alatt folyamatosan ellenőrizze az elérni kívánt hatást, majd öblítse le a hajat.

 A kezelés újbóli, vagy rövid időn belüli megismétlésével az intenzívebb hatást tudjuk elérni.

• Hogyan készíthetek lila árnyalatú hajat a tonalizáló sampon segítségével?

 Az eljárás megegyezik az ezüst árnyalat tonalizációs lépéseivel, azzal a különbséggel, hogy hosszabb hatóidőt alkalmazunk a kezelés során.

 A hajat folyamatosan ellenőrizni szükséges a hatóidő alatt.

 Az intenzívebb hatás elérése végett a kezelés ez esetben is megismételhető.

• Hogyan távolítható el a tonalizáló sampon hatása? 

Az alábbiak szerint járjon el: mérjen ki elegendő mennyiségű szőkítő port, adjon hozzá egy kevés tisztító sampont, keverje össze, és adjon hozzá meleg vizet. Az így elkészült keveréket vigye fel a hajra, masszírozza be, amíg nem látja, hogy a tonalizáló hatás a kívánt mértékre csökkent. Ha szükséges, ismételje meg a kezelést a tonalizáló maradványok további eltávolításához. Ez a folyamat finoman „tisztítja” a színt anélkül, hogy a hajat károsítaná.

• Mennyi ideig tart a tonalizáló kezelés hatása? 

A tonalizáló hatás tartós, de idővel és a mosások által csökken a hatás. 

A fakuláshoz a külső behatások is, mint klór, só, napsugárzás mind hozzájárulnak. A tartósság tekintetében szerepet játszik a haj porozitása is, ugyanis minél porózusabb a haj, annál hosszabb ideig tart a tonalizáló hatás.

• Megismételhetem a tonalizáló samponos kezelést rövid időn belül? 

Természetesen, a samponos kezelés többször, rövid időn belül is megismételhető. 

Valójában, minél gyakoribb a kezelés, annál nagyobb a tonalizálás mértéke. A tonalizáló sampon nem agresszív készítmény. Csak a haj felületén hat, anélkül, hogy károsítaná a hajszerkezetet.

• Mit eredményez, ha a hamvasító- vagy a tonalizáló sampont szőkítetlen, vagy sötétebb alappal rendelkező hajra használom? 

Ebben az esetben nincs ANTI-YELLOW, vagy tonalizáló hatása a samponoknak. A hajat tisztítják, regenerálják, fénnyel töltik fel.

• Mire van szükségem a termék használata során?

Kesztyű használata javasolt, hogy elkerülje a foltot, amit a sampon lila színe okozhat a kezén. Ez azonban csak ideiglenes, és szappanos vízzel történő mosással eltávolítható.

• A tonalizáló sampont használhatják férfiak is? 

Igen, őszülő haj esetén alkalmazható férfiaknál és nőknél egyaránt. Használata feltűnő jegesfehér hatást biztosít a frizurának.