Treatment

A HS MILANO HAJÁPOLÓ TERMÉKCSALÁDJA A HAJGYÓGYÁSZAT ÉS A TRICHOLÓGIA TERÜLETÉN VÉGZETT KUTATÁSOKNAK KÖSZÖNHETŐEN AZ ALÁBBI ELŐNYÖKET KÍNÁLJA:

• speciális, célzott probléma megoldó formulák a legkülönfélébb haj- és fejbőr igények kielégítésére is
• különleges, természetes hatóanyagok hatékony kombinációjával a legérzékenyebb fejbőrre is
• SLS-, SLES-, vazelin-, szilikon-, parabén- és mesterséges színezék mentes receptúrák
• 100% olasz gyártás
• tipikusan Olaszországban megtalálható növényi összetevők felhasználásával

A HS MILANO hajápoló termékcsalád:

DAILY USE, napi használat, gyakori hajmosás, minden hajtípusra
COLOR PROTECTION, színvédelem, festett és vegykezelt hajra
NOURISHING, táplálás, száraz, sérült hajra
ANTIFRIZZ, hullámos, rendezetlen, kócos, rakoncátlan hajra
BLONDE HAIR, szőke, szőkített hajra
REPAIR –RESTRUCTURING, keratinos kezelés, roncsolt, sérült, száraz hajra
LOSS CONTROL, hajhullás mérséklésére
ANTI -DANDRUFF, korpásodás megelőzésére és kezelésére
SEBUM CONTROL, zsírosodásra hajlamos fejbőr normalizálására

DAILY USE

NAPI HASZNÁLATRA, GYAKORI HAJMOSÁSHOZ, MINDEN HAJTÍPUSRA

A HS MILANO DAILY USE hajápoló termékek a természetesen képződő szabadgyökök káros hatásainak ellensúlyozására célzottan speciális receptúra szerint kerültek kifejlesztésre. A készítmény  antioxidáns hatóanyagokban gazdag, amellett, hogy a hajat finoman tisztítják, segítenek megőrizni fiziológiai egyensúlyát, köszönhetően az aktív összetevők hidratáló és tápláló tulajdonságának.

A gyakran mosott haj egészséges, táplált és hidratált lesz. Minden hajtípusra használható.

COLOR PROTECTION

SZÍNVÉDELEM FESTETT ÉS VEGYKEZELT HAJRA

A   festett és vegykezelt frizurák  különleges  ápolást igényelnek, ezért   speciális, célzott termékekkel szükséges a kezeléseket és ápolásokat végezni.

A HS MILANO színvédő termékcsaládja olyan tápláló és hidratáló összetevőkben gazdag, melyek  a kémiai kezelések után a hajszálakat optimális körülmények között helyreállítják, hogy a haj megőrizze ragyogó és élénk színét.

NOURISHING

TÁPLÁLÁS SZÁRAZ, SÉRÜLT HAJRA

A száraz, sérült, tompa fényű és opálos haj célzott kezelést igényel, ami  mélyen táplálja a hajszálakat, és az alkalmazott hatóanyagok keveréke helyreállítja, valamint elősegíti a frizura térfogatának és lágyságának visszaszerzését.

ANTI-FRIZZ

HULLÁMOS, RENDEZETLEN, KÓCOS, RAKONCÁTLAN HAJRA (PÁRATASZÍTÓ)

A rakoncátlan, kócos haj problémája bármilyen hajtípusnál előfordulhat, úgy a vékony-, normál-, vastagszálú hajnál egyaránt. Amikor a páratartalom megemelkedik, a frizura összeesetté és nehezen kezelhetővé válhat.
A HS MILANO ANTI-FRIZZ termékcsaládja komplett, és célzott kezelést kínál, hogy az innovatív funkcionális összetevők keveréke által puhább, fényesebb, hidratáltabb és kezelhetőbb legyen a frizura.

BLONDE

SZŐKE ÉS SZŐKÍTETT HAJRA

Az időjárási tényezők úgy, mint a nap ultraibolya sugarai, vagy a légszennyezés irritálják a hajat, és így a bennük található pigmentek fotooxidációját okozzák. A fény hatására történő oxidálódás következtében a szőke, szőkített frizura sárgás árnyalatúvá válhat.
A HS MILANO szőke és szőkített hajra kifejlesztett ANTI-YELLOW technológiája semlegesíti a sárgás árnyalatokat, a frizura visszanyeri ragyogását és színét.
A termékcsalád magában foglalja az ANTI-YELLOW sampont dupla koncentrációjú színpigmentekkel, amely a nem kívánatos sárgás hatások semlegesítésén túl, hatékonyan fokozza a hideg tónusokat a szőkített hajon.

REPAIR

KERATINOS KEZELÉS RONCSOLT, SÉRÜLT, SZÁRAZ HAJRA

Mindenki azt szeretné,  hogy a frizurája lágy esésű, fényes és egészséges legyen, ám sokszor épp az ellenkezője a jellemző, vagyis a haj sérült, gyengült. Hajunk állapotát számos tényező befolyásolhatja, többek között   a kiegyensúlyozatlan étrend, környezeti hatások (légszennyezés, ultraibolya  sugárzás), illetve a túl erős vegyi kezelések (festés vagy szőkítés, kiegyenesítés vagy dauer).
Ezekben az esetekben hajszerkezet javító beavatkozásra van szükség olyan célzott, speciálisan kifejlesztett, hatóanyagokban gazdag termékekkel, amelyek visszaállítják a haj optimális élettani  állapotát, és ezen túlmenően megvédik a jövőbeni agresszív behatásoktól.

LOSS CONTROL

HAJHULLÁS ELLEN

A hajhullás, hajvesztés egy olyan fiziológiai folyamat, amely többször megismétlődik az ember élete során. Ha a fejbőr egészséges, akkor a fiziológiai veszteség korlátozott, a hajhullás csak bizonyos időszakokban jelentkezik, és az elveszített haj mennyisége nem túlzott. Időnként azonban különböző okok miatt, mint például hormonális tényezők, stressz, helytelen táplálkozás-    vagy gyógykezelés hatására, az ember életében egyensúlyhiány lép fel , ami rendellenes, és bőséges hajhulláshoz vezethet. Ezekben az esetekben olyan célzott kezeléseket szükséges végezni,amelyeknek elsődleges célja a    haj- és fejbőr egészségének javítása, vitalitásának fokozása.

ANTI – DANDRUFF

KORPÁSODÁS MEGELŐZÉSÉRE

A fejbőr a hámsejtjeit rendszeresen cseréli, az elhalt sejtek kis mértékű eltávolítása fiziológiailag történik. Ha a hámlás intenzív, egyensúlyhiány keletkezik a faggyú előállítása és az immunrendszer reakciója között. Ilyenkor alakul ki a korpásodás, ami a fejbőr olyan állapota, amikor azon fehér és száraz „pelyhek” jelennek meg a haj tövében. Az okok között szerepel többek között a malassezia furfur (napgomba), a proliferáció (élesztőgomba elszaporodása), valamint a megnövekedett faggyú kiválasztás. A faggyú képződés zavara előállhat a hormonok, a stresszes életmód vagy pszichológiai hajlam miatt, továbbá a helytelen, magas zsírtartalmú étrend folytán is.
A HS MILANO a korpásodás problémájának egészével foglalkozik, vagyis azzal a szinergikus tevékenységgel, amelynek a célja a fejbőr élettani egyensúlyának helyreállítása, növényi összetevőkben gazdag termékekkel.

SEBUM CONTROL

ZSÍROSODÁSRA HAJLAMOS FEJBŐR NORMALIZÁLÁSÁRA

Az egyik legkellemetlenebb jelenség a zsíros frizura, aminek fő oka a fejbőr túlzott faggyútermelése. Általában a faggyúmirigyek által kiválasztott sebum nagyon specifikus szerepet játszik a külső behatások elleni védelemben. Óvja a hajat, egészséges és fényes megjelenést biztosít. A faggyútermelés túlműködése  azt eredményezi, hogy a hajrost zsírosnak tűnik. Az elváltozást számos tényező okozhatja, beleértve az öröklődést, a hormonális rendellenességeket vagy a kiegyensúlyozatlan étrendet is. A termékcsalád célja a faggyúelőállítás élettani egyensúlyának helyreállítása kiegyensúlyozó,     dermo-tisztító,  egyben nyugtató  hatóanyagokkal.