Noursihing

Tápláló sampon

350 ML / 1000 ML

Olíva-, édesmandula- és kamélia olajat tartalmazó sampon, mely mélyen táplálja és hidratálja a hajszálakat, ezáltal növelve annak lágyságát és puhaságát.

HS nourishing mask 500 ml

Tápláló maszk

500 ML

Olíva-, édesmandula- és kamélia olajat tartalmazó hajpakolás, amely a tápláló samponnal történő szinergikus hatásnak köszönhetően intenzíven táplálja a száraz és sérült hajat.

Használata

Tápláló sampon használata után a haj hosszától függően szükséges mennyiséget oszlassuk el a hajban, 3-5 percig hagyjuk hatni, majd alaposan öblítsük ki a hajból.

HS nourishing serum 125 ml

Tápláló szérum

125 ML

Olíva-, édesmandula- és kamélia olajat, továbbá olasz szalmagyopár kivonatot tartalmazó, speciális tápláló szérum a száraz, sérült hajra. A lágyító tulajdonságokkal rendelkező összetevők tökéletes keverékének köszönhetően hidratálja, puhítja a hajat anélkül, hogy azt elnehezítené.

HASZNÁLATA

Használata: Hajmosás után a törölközőnedves hajra egyenletesen permetezzünk a készítményből, kezünkkel kíméletesen masszírozzuk a hajszálakba, nem kell kiöblíteni a hajból. Szokásos módon szárítsuk és formázzuk a hajat.

FŐ ÖSSZETEVŐK / HATÓANYAGOK

  • olívaolaj (antioxidáns, ami eloősegíti a fejbőr és a hajszerkezet védelmét)
  • édesmandula olaj (antioxidáns)
  • kamélia olaj (kondicionál és regenerál)
  • olasz szalmagyopár kivonat (revitalizál)

A termékek SLS-, SLES-, szilikon-, parabén– és mesterséges színezék mentesek, jellemzően Olaszországban megtalálható növényi összetevőkkel.