Keratin Sampon

350 ML / 1000 ML

Keratinnal, hialuronsavval, friss bazsalikommal, búzafehérjével és növényi őssejtekkel gazdagított speciális formulájú sampon a haj teljes szerkezetjavításához (restrukturálásához). Mélyen táplálja a sérült rostokat.

HS repair mask 500 ml

Keratin maszk

500 ML

Keratinnal, hialuronsavval, friss bazsalikommal, búzafehérjével és növényi őssejtekkel gazdagított, a keratinos sampon hatását fokozó hajpakolás. Összetevőinek tökéletes keveréke által mélyen behatol a hajszerkezetbe, használata által a haj láthatóan egészségesebb, lágyabb tapintású lesz, a frizura elnehezülése nélkül.

Használata

Egyenletesen oszlassa el a nedves hajon és óvatosan masszírozza be. Az optimális eredmény elérése érdekében hagyja hatni legfeljebb 5 percig, majd öblítse le.

HS_repair__serum_125mi

Keratin szérum

(PÁRATASZÍTÓ SZÉRUM)
125 ML

Speciálisan megalkotott keratint, hialuronsavat, növényi őssejteket, valamint organikus gesztenyevizet tartalmazó szérum, amely a samponos és maszkos kezelések szinergikus hatását lezárja és fenntartja. Hatóanyagai láthatóan javítják a gyengült hajszerkezetet, amely a használat után erősnek és egészségesnek tűnik.

HASZNÁLATA

Hajmosás után a törölközőnedves hajra egyenletesen permetezzünk a készítményből, kezünkkel kíméletesen masszírozzuk a hajszálakba, nem kell kiöblíteni a hajból. Szokásos módon szárítsuk és formázzuk a hajat.

FŐ ÖSSZETEVŐK / HATÓANYAGOK

  • friss bazsalikom kivonat (regenerál és erősít)
  • keratin (szerkezet javítás)
  • hialuronsav (öregedésgátló)
  • búzafehérje (erősít)
  • növényi őssejtek  (aktívak az oxidatív stressz elleni  védelemben, és a kollagén regenerálásban)
  • szerves gesztenyevíz (kondícionál)

A termékek SLS-, SLES-, szilikon-, parabén– és mesterséges színezék mentesek, jellemzően Olaszországban megtalálható növényi összetevőkkel.