Color protection

Színvédő  sampon

350 ML / 1000 ML

Organikus olívaolajat, paradicsomlé- és körömvirág kivonatot tartalmazó speciális sampon a festett és vegykezelt frizurára. Használatával a haj visszanyeri természetes ragyogását, véd a hajszín kifakulásától.

HS color protection mask 500 ml

Színvédő  maszk

500 ML

Organikus olívaolajat, paradicsomlé- és körömvirág kivonatot tartalmazó hajpakolás, mely a színvédő samponnal történő szinergikus hatásnak köszönhetően meghosszabbítja a festett szín szépségét, az árnyalatok ragyogását, elősegíti a kezelt haj vitalitásának helyreállítását.

Használata

Színvédő sampon használata után a haj hosszától függően szükséges mennyiséget oszlassuk el a hajban, 3-5 percig hagyjuk hatni, majd alaposan öblítsük ki a hajból.

HS color protection tonico 125 ml

Színvédő szérum

125 ML

Organikus olívaolajat, sárgarépa olajat, továbbá propolisz- és csipkebogyó kivonatot tartalmazó speciális szérum, amely az összetevők tökéletes keveréke által meghosszabbítja a szín élettartamát, fényt kölcsönöz a frizurának anélkül, hogy elnehezítené a hajat.

HASZNÁLATA

Hajmosás után a törölközőnedves hajra egyenletesen permetezzünk a készítményből, kezünkkel kíméletesen masszírozzuk a hajszálakba, nem kell kiöblíteni a hajból. Szokásos módon szárítsuk és formázzuk a hajat.

FŐ ÖSSZETEVŐK / HATÓANYAGOK

  • organikus olívaolaj (antioxidáns, ami elősegíti a fejbőr és a hajszerkezet védelmét)
  • paradicsomlé kivonat (erősít és regenerál)
  •  körömvirág kivonat (revitalizál)
  • sárgarépa olaj (revitalizál és regenerál)
  • propolisz kivonat (nyugtat)
  • csipkebogyó kivonat (nyugtat)

A termékek SLS-, SLES-, szilikon-, parabén– és mesterséges színezék mentesek, jellemzően Olaszországban megtalálható növényi összetevőkkel.